Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

T77 Full Metal-HFC

Recommended Posts

od KSC / KSC-KWA rózni się hop-up'em - inaczej jest rozwiązany/regulowany , kiedyś był temat o tym gunie ale teraz znaleść nie moge , może usunięty

poczytaj o replikach KSC może to coś wniesie na temat tego guna (ksc m11A1 i hfc T77 są wewnętrznie prawie identyczne z tego co pamiętam)

odnośnie dostępności części to bebechy powinny od KSC pasować ale skąd je weźmiesz ? :) części jest bardzo mało - np do KSC z tego co wiem g&p wypuściło metalowe części zewnętrzne (ale to i tak m11a1-czyli krótka wersja i jest zewnętrznie inaczej zbudowana od tej HFC) i jest jeszcze tzw. "magnesium blot assembly" (czy jakoś tak) -czyli komora blowbacku i zamek ale nie wiem jaka firma to wypuściła, może jak sie bardzo postarasz znajdziesz jakąś prec lufke (ale że komora hu jest inaczej rozwiązana nie wiem czy dopasujesz do HFC) poza tym w PL raczej części nie znajdziesz, prędzej na jakimś airsoftglobal , wgcshop itp

może to i O.T. ale jak dla mnie klamka HFC powinna być ok ale mając do dyspozycji taką kasę + sama chęć posiadania podobnego rozpylacza kupiłbym M11A1 System 7 od KSC lub KWA lub m93r tych samych firm w tym samym systemie gazowym , ostatecznie glock 18c TM, KSC lub KWA i może jeszcze na 1 dodatkowy mag by zostało w niektórych wariantach :)

Edited by sjzmisiek