krathel Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 (edited) Potrzebuje pomocy jakiegoś mózga, lub kogoś kto spotkał się z problemem iż mp5 ma możliwość zamocowania pasa nośnego tylko dla praworęcznych ( tzn. z lewej strony repliki.) Z tyłu z prawej też jest jeden z elementów potrzebnych do montażu ( lecz go zgubiłem i muszę zrobic z drutu). Martwi mnie natomiast jedna rzecz. Przy muszce jest zaczep tylko z lewej strony i nie mam pomysłu jaką konstrukcję wymyślić, aby można było zamontować pas z prawej strony. http://www.militaria.pl/upload/wysiwyg/gfx..._muszka_det.jpg Edited August 27, 2010 by krathel Link to post Share on other sites
Nerpa Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 (edited) Przewiercić grip, i pin zamocować z drugiej strony. I pas dwupunktowy przy broni typu MP5 to dla mnie przeżytek. Edited August 27, 2010 by Nerpa Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Obwiązać sznurkiem na około a zawieszenie przyczepić do sznurka. Link to post Share on other sites
Koszyk Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Zawiązanie sznurka w odpowiedni sposób na chwycie, ze wzmocnieniem przez body, ucho pod kolbą, do tego zawieszenie jednopunktowe i NIC Ci się nie złamie, nie urwie, latam tak od pół roku. Zdjęcie wkleję po południu, bo teraz airsoft time. Link to post Share on other sites
krathel Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 Wziąłem szarfe od medalu zawiązałem ją w środku na lufie i przepuściłem w góre przez taki otwór w chwycie a zakończony jest kółeczkiem. :D Spisuje się świetnie, lecz wole mieć z tyłu zaczepione na body a nie na kolbie. Link to post Share on other sites
Koszyk Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Owszem, kolba od zawieszenia może się tylko połamać :( Link to post Share on other sites
Recommended Posts