FanatykAK Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Wie ktoś coś na ten temat? "Czaję się" na polską wuzetę, ewentualnie jakiś dobry zamiennik do taktyki zielonej. Mieszkam w małym mieście, nie ma nawet kina a military shop to pojęcie u mnie w mieścinie nie znane nikomu :poddanie: Najbliżej mi do Rzeszowa właśnie. Czy tam znajdę to czego szukam w znośnej cenie? Quote Link to post Share on other sites
KapitanBomba04 Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Znajdziesz,przykładowo koło hali targowej masz "szmateks-demobil"(tak to ujmę :D),niedaleko (stara synagoga) jest jeszcze 2 sklepy-w jednym masz sprzęt stricte do asg (u dziadka,nie ma tam za wiele,ale zawsze coś),zaraz obok jest drugi-tam kupisz np. kolimator,jeśli takowy potrzebujesz Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 A czy do rade kupić kulki lepszej klasy w rzeszowie albo gdzieś bliżej krosna? Quote Link to post Share on other sites
KapitanBomba04 Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Ostatnio,jak byłem,to dziadek miał paczkę Madbull 0.25 i 2 Guardery i jakieś inne,raczej mało polecane (m.in. GFC).Nie ma tego za wiele,ale przynajmniej ma cokolwiek.Ceny też nie ma znowu tak wielkiej,jak się kiedyś wydawało Quote Link to post Share on other sites
Musley Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Sklep znajdziesz dokładnie za tą synagogą: http://pl.wikipedia.org/wiki/Synagoga_Nowo...ska_w_Rzeszowie (to ten "łososiowy" budynek) po prawej. Jest szpej z Miwo w WZ93 (szelki, kamizelki, pasy, ładownice), trochę produktów Helikona itp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts