Blackyoshi Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Witam, chcę kupić od kolegi prawie nowiutkiego AK-47 sprężynę. Chcę mi go sprzedać za 25zł, ale problem jest taki, że urwało się to coś metalowe do pociągnięcia sprężyny, żeby wystrzeliło. Połamało się to coś: http://img840.imageshack.us/img840/5172/5cm022.jpg Da się to jakoś dokupić, zastąpić czymś? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Najprędzej nowym AK47 A jak lubisz kombinować to zeszlifuj resztki rączki, nawierć otwór i wkręć od spodu długą śrubę, i skontruj ją nakrętką od zewnątrz. Jeszcze tylko szlifowanie łba śruby żeby nie zahaczał o elementy wewnętrzne repliki i powinno działać. Jak długo niewiem bo ten element "suwadła" jest odlany z szajsstopu. Quote Link to post Share on other sites
Shagg Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Akurat, przypadkiem mam coś takiego, od tej właśnie samej sprężyny... Kiedyś ją otworzyłem, bo znów coś w niej pukło i gwinty były tak zjechane (kochajmy chiński abs) że nie mogłem go skręcić. Efektownie rozwaliłem go o podłogę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts