Lelek Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 (edited) Witam, Mam problem otóż gdy strzelam na SEMI wypadaja 2 kulki,a po strzelaniu z lufy wypadaja równiez kulki.Gumka Hop-Up'a została niedawno wymieniona na Guarder'a.Zauwazyłem że gdy batka zbliża sie ku końcowi kulki na SEMI leca pojedyńczo. M4 R.I.S pochodzi z P&J. M4 jest jeszcze na gwarancji ale jestem drugim właściecielem i nie mam nr.zamówienia,a tego wymaga Krakman.;/ Edited September 3, 2010 by Lelek Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Po pierwsze jaki guarder a po drugie wymieniałeś komorę? Przecież P&J ma niestandardową komorę. Ile razy było to klepane. Quote Link to post Share on other sites
Lelek Posted September 3, 2010 Author Report Share Posted September 3, 2010 Dokładnie taka gumka: http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesori...uarder-193.html Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Zacznijmy od tego, że jak umiesz to robić to nie wiem jeszcze na co czekasz - masz źle założoną gumkę/porwaną. Jak nie umiesz i i tak oddasz do serwisu to nie wiem po co się tu pytasz... Quote Link to post Share on other sites
grennos Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Zacznijmy od tego że jakby umiał to by nie zakładał topicku... Oczywiście to wina gumy, chyba że wcześniej problem też się pojawiał. Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Komora PJ do wymiany, przeźroczysta gumka HU Guardera ma często za szeroki otwór na kołnierzu i przy nieodpowiedniej komorze będzie siała dubletami na lewo i prawo. Tak więc nie przejmuj się to normalne :P Edited November 18, 2010 by szumitek Quote Link to post Share on other sites
kat_ek Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Spróbuj na różnych kulkach. Kiedyś miałem podobny problem, jednak na różnych kulkach (czytaj o różnej gładkości) dublety występowały rzadziej lub częściej. Na kulkach G&G częściej, na P&J rzadziej. Wtedy gumka do wymiany. Możesz jeszcze spróbować spłaszczyć kołnierz, ale nie ręczę za efekty, choć warto zawsze spróbować a nóż pomoże. Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 []... Możesz jeszcze spróbować spłaszczyć kołnierz...[] Możesz napisać więcej ? Co masz na myśli ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts