Drogba477 Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 http://allegro.pl/asg-karabin-szturmowy-m4...1202756181.html Chciałbym się zapytać czy to dobry karabin jak na swoja cene i moze opinie uzytkowników.Interesuje mnie czy jest bezawaryjny i jak z zasięgiem bez tuningu. Quote Link to post Share on other sites
mrBazyl Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Ponawiam pytanie Redwolf Custom M4 Crane Stock (Full Metal). Miał to ktoś, ew. jakieś opinie. Komuś padła, ale to raptem jeden przypadek więc nie można sobie opinii wyrobić. Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Mi padła, tuż przed kupnem, podczas przeglądu zerowego. Masz na myśli mnie? :) Quote Link to post Share on other sites
mrBazyl Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Tak. Kto robił przegląd? Jak z częściami wewnętrznymi- jest to poziom G&P czy czy coś zmienili? Masz może jakieś fotki bebechów, bo z chęcią bym zobaczył. Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 To było parę miesięcy temu. Nie zdążyłem nawet kupić. Wszystkie części były G&P. Zestaw dokładnie taki jak u Cb, tylko lufa krótsza (CQB). Nie zrobię zdjęć, bo nie mam repliki :) Dym z GB poszedł podczas pierwszej serii. Nie wiem dokładnie co, gość powiedział, żebym sobie darował, bo teraz nie ma części, aby naprawić. Quote Link to post Share on other sites
MAQs17 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Mam wersję cqb i po około pół roku nic złego się z nią nie dzieje. Na stronie RWA jest napisane, że jest to zwykła M4 G&P, tyle że skręcona przez nich. W bebechach nie grzebałem, bo jak wszystko jest ok, to nie rozkręcam. Quote Link to post Share on other sites
mrBazyl Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Jaki przebieg zaliczyła (na jakiej baterii)? Chronowałeś ją kiedyś? Jeżeli jej nie rozbierałeś- to jak wygląda na zewnątrz- nic nie luzuje się itp? Miałeś może możliwość porównać do firmowego G&P? Quote Link to post Share on other sites
MAQs17 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Około 3k kulek przebiegu. Nie była po zakupie na chrono. Luzów nie ma nigdzie, nie licząc telepiącego magazynka, który z tego co wiem to standard w replikach G&P, reale CA mniej telepią. Wygląd zewnętrzny bardzo dobry i nie wiem czy to normalne, ale gwint tłumika płomienia był potraktowany klejem i trzeba było się trochę posiłować żeby go odkręcić. Używam baterii do kolb SF G&P 9,6V z deansami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts