Garza Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Nadchodzi powoli kolejna część serii, w której ponownie wcielimy się w postać Tomas`a "Sev`a" Sevchenko. Tym razem będziemy walczyć musieli walczyć z hordami nieprzyjaciół o przetrwanie i wydostanie się z planety Helgan. Zapraszam do obejrzenia kilku filmików: Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 - Panowie i panie nowy urywającydupsko trailer z Kilzone`a.Oglądać tylko w HD. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Przypomina mi się hype przed wydaniem KZ2, filmiki też były kozackie... Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Ta czaszka na kamizelce kapitana mi coś przypomina. Gdzieś widziałem bardzo podobnego morale patcha. Przypomina mi się hype przed wydaniem KZ2, filmiki też były kozackie... Jedynki imo nie pobił pod względem grywalności, ale trójka ma ku temu szanse. Quote Link to post Share on other sites
Garza Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 (edited) Mnie się podobała zarówno pierwsza jak i druga część tej gry. Dlatego z niecierpliwością czekam na Killzone3 - zwłaszcza jeśli chodzi o efekty 3D. :biggrin: Edited January 17, 2011 by Garza Quote Link to post Share on other sites
KEMOT95 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Ta seria będzie, prawdopodobnie najlepsza do tych czas z tych z tych 2 serii. Ale 2 też nie jest zła, jest kozacka. Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 W naszym kraju dostępne wszystkie trzy wersje gry - HG, kolekcjonerka i "goła". Ktoś chętny do wywalenia 500 zeta za Helghast Edition :D Quote Link to post Share on other sites
lipek12 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Gra będzie zajefajna co prawda grałem tylko w drugą cześć ale i tak mi się spodobało i najlepsze będzie można grać na ps move :wub: Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 W naszym kraju dostępne wszystkie trzy wersje gry - HG, kolekcjonerka i "goła". Ktoś chętny do wywalenia 500 zeta za Helghast Edition :D Jak ktoś lubi tandetne dodatki, to czemu nie. Ja uważam, że gadżety typu figurki, modele i badziewne noktowizory to bezużyteczny szmelc. Chyba, że ktoś ma dwanaście lat. Dodatki, na które warto wyłożyć gotówkę to np. soundtrack z gry albo artbook, czy też ekskluzywne opakowanie. Ja się może zdecyduję na kolekcjonerkę, ale na pewno za kilka dobrych miechów. Dwójkę w steelbooku udało mi się kupić za 50zł. :] Quote Link to post Share on other sites
Garza Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 Mnie się gra bardzo podoba, a multi jest genialne. :cool: Gra potrafi naprawdę wciągnąć zwłaszcza z kontrolerem MOVE. Fajny jest również motyw z dżunglą :icon_biggrin: Polowanie z Kowalskim na higów. Przyjemność :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts