kwiato_dtr Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 (edited) Cześć. Potrzebuje kilku ładownic do mojego zestawu. Zastanawiam się nad ładownicami G&P i tutaj moje pytania do Was drodzy użytkownicy: Jaka jest jakość produktów G&P, jak wypada w porównaniu do np. Flyye? I jako ostatnie, pytanie podsumowujące: "Czy warto brać ładownice od G&P?" Pozdrawiam Edited September 8, 2010 by kwiato_dtr Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 (edited) Warto. Mam ładownice G&P od dwóch lat i się trzymają. Edited September 8, 2010 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Potwierdzam, są całkiem całkiem. Jeszcze kwestia koloru - to, co polskie sklepy określają jako Coyote Brown, jest zdecydowanie bliżej Khaki, mocno widać różnicę przy kontraktowych produktach. Ale samo szycie i materiały są ok jak za tą cenę. Jedynie napy potrafią zdechnąć, jeśli rozpinasz/zapinasz je często. Quote Link to post Share on other sites
kwiato_dtr Posted September 8, 2010 Author Report Share Posted September 8, 2010 A jak ma się kwestia koloru OD G&P do Flyye i innych? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts