sapacz Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2104 Quote Link to post Share on other sites
kaczi Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Sam jestem prawie na 100% pewien, że zamawiam na dniach tą replikę ale może jednak jakiś właściciel wypowiedział by się na jej temat. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Miałem kiedyś tą replikę. Bardzo porządna i dość efektowna. W środku V2 wysokiej jakości - ja kupiłem z upgradem ( 500 fps ). Z zewnątrz też pierwsza klasa. Swego czasu "topowy" model G&P. Zresztą o czym tu pisać.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
kaczi Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Tak jak sami możecie zobaczyć na asgshopie ta broń jest niedostępna. Czy znacie jakiś inny polski sklep, na którym mogę ją dostać? Kontaktowałem się ze sklepem i nie są w stanie powiedzieć kiedy będzie dostawa od G&P. Jak długo wam zdarzało się czekać na dostawy w asgszopie? Bo jak ma nadejść wiosna a oni nadal nie będą mieli to dziękuję. Z góry dzięki za odp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts