Melite1337 Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Siema ! jestem już chyba na forum USA znany ale przejdę do rzeczy czy ktos w rekonstrukcji z USA jest medykiem z Wietnamu ? a ja nie to może da ktos linki medyków z Wietnamu :wink: Quote Link to post Share on other sites
SAT CONG Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 A czy nie możesz się wysilić sam i napisać do GRH/SRH???? Tam są osoby które robią postacie medyków z Vietnamu może Ci pomogą. Ja widzę że Ty raz chcesz być komandosem SOG, raz medykiem, a kim będziesz chciał być za tydzień??? Quote Link to post Share on other sites
Melite1337 Posted September 19, 2010 Author Report Share Posted September 19, 2010 bo chyba w asg nie chodzi o to aby byc jedną osobą powoli chce miec szpej i sog i marines to źle? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Jak chcesz być więcej niż jedną osobą to musi regularnie żywić się w McDonaldzie. Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Link do medyków z Wietnamu: http://www.bacsigiadinh.com/ Quote Link to post Share on other sites
Ciećwa Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Tutaj są krótkie opisy wyglądu i sprzętu żołnierzy pełniących różne funkcje, jest też opis medyka. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 A tak poza tym, to chcesz robić postać medyka czy DOC'a ?? Quote Link to post Share on other sites
SAT CONG Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 bo chyba w asg nie chodzi o to aby byc jedną osobą powoli chce miec szpej i sog i marines to źle? Chłopie musisz się ogarnąć. Jak zrobisz jedną dobrą postać zwykłego GI z Namu to już będzie sukces. No chyba że chcesz się stylizować bo to zmienia postać rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Siema ! jestem już chyba na forum USA znany ale przejdę do rzeczy czy ktos w rekonstrukcji z USA jest medykiem z Wietnamu ? a ja nie to może da ktos linki medyków z Wietnamu :wink: Tak, jesteś znany z umiejętności nieradzenia sobie z czymkolwiek i zakładaniem stosu tematów na forum, zamiast pokornego zapoznawania się z wiedzą, do której dotrzesz jedynie przy odrobinie chęci i dobrej woli... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts