osa1942 Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Możecie mi coś bliżej powiedzieć o tej replice? Nadaję się na parasnajperkę? (bez wkładu w tuning) Filmiki : http://www.youtube.com/watch?v=MBstd3iuQME ^^ Nadawał by się taki zestaw? Lunetka i tłumik (jak na filmiku wyżej) Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Nie, nie nadawałby się, bo żaden stock nie jest od razu kbw... Quote Link to post Share on other sites
osa1942 Posted October 2, 2010 Author Report Share Posted October 2, 2010 Nie chodzi mi o zasięg 100m tylko po prostu czy ma sens montowanie lunety? Chodzi mi o po prostu karabin na duży dystans (pół snajperkę) raczej do aktywnej gry, a nie siedzenia w krzakach. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Masz topik o augach ... po co zakladasz nowy. Czy sie nadaje ? Owszem. Masz dosc miejsca na lipola 11.1, lufe 509 w stocku i nie musisz przedluzac ani zakrywac tlumikiem. Gearbox ktory wytrzyma m150 na semi, wzmocnione czesci. Czego ci brakuje to: -precka -gumka lepsza (mi nie dziala ani systema ani guarder czarny, i zawiodl mnie GG zielony... tylko guardery przezroczyste daja rade i idealnie sie uszczelniaja). -bore up dla kultury pracy -wyciszenie gabka dookola gearboxa -tlumik dla wyciszenia strzalow W to wkladasz m150 springa i masz parasnajpe. Tylko nie wiem czy wiesz ale z konwersja aug robi sie dosc ciezki. Zwlaszcza przy ciezkiej lunecie. Quote Link to post Share on other sites
osa1942 Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Dzięki za wszystko. BTW: Topiki widziałem o zwykłych augach które nie mają konwersji, i mają mniej FPS. Dużo mniej. EDIT: Literówka :wink: Edited October 4, 2010 by osa1942 Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Czy mi się zdaje, czy koleś na drugim filmiku ma chwyt pokryty gumą? Taki charakterystyczny szaro-czarny odcień. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Kupujesz konwersje - wkladasz na zwyklego auga i masz a3 ... Pozatym wiesz w moim zostalo tylko body z orginalu. W drugim - tylko polowa czesci. A to ile ma fpsow aug - to juz kwestia jak stuningujesz. Moja stara snajpa miala na stockowym gearboxie 500 fps a teraz ma 550. I drugi rok juz trzyma sie. Co do chwytu pokrytego guma - tez o tym myslalem. Raczki sa zawsze odrobine za daleko zeby bylo wygodnie ;) EDIT - choc po drugim spojrzeniu wyglada mi to tez podobnie do strippingu. Ale jeszcze do tego pokrytego dodatkowo jakims plastikiem (ksztalt raczki nie jest rowny). Edited October 4, 2010 by Kocur666 Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Myślisz, że w jakimś zakładzie wulkanicznym podjęli by się takiej roboty? Teraz naszła mnie druga myśl, że może on ma to po prostu owinięte czarnym cienkim sznurkiem? Edit: Teraz obejrzałem inne filmiki, koleś ma to owinięte taśmą klejącą z góry pokrytą materiałem. Miałem kiedyś taką w rękach, nie wiem gdzie można ją kupić ale na pewno to jest to :) Edited October 4, 2010 by Bojeq Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Zakładzie WULKANIZACYJNYM nie wulkanicznym.... Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Oj przepraszam :) Oczywiście chodziło o ten zajmujący się obróbką gumy nie wulkanów :) tak czy siak, możliwe jest coś takiego? Quote Link to post Share on other sites
rzeznicc Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 ale cuda tworzycie, to jest coś takiego: skok zwójów nie jest przypadkowy ale wyprofilowany pod palce Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts