predatorszarak Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Witam! Krótko i na temat: czy takie ochraniacze mają sens? http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_helmy_ochrona/ochraniacze_na_kolana_i_lokcie_typu_alta_olive_a_c_m-1694.html Wiem, że tych "zwykłych" ACM-owskich się nie opłaca, ale chcę wiedzieć, czy może takie się do czegoś przydadzą. Quote Link to post Share on other sites
kacaperek Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/105628-tanie-ochraniacze/ temat omawiany 3 dni temu :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Nie, nie mają sensu. To pytanie pada non stop. Powiedz mi: PO CO masz oszczędzać, jak potem coś się zepsuje i dołożysz drugie tyle? Za 10-20 zł więcej można wyrwać oryginalne Alty na Allegro i nie tylko. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Ja za bardzo Alt nie widziałem (może to kwestia nieszukania? ;) ) ale za to sporo Bijansów jest, które są równie dobre co ochraniacze Alta. Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Kumpel lata w tym shicie, ogólnie zsówają sie, natomiast słyszałem od jednego z użytkowników ze gumy/taśmy lubią strzelić przy mocniejszym dociąganiu. Ja miałem juz kilka chiśkich ochraniaczy, wkurwiłem sie z czasem i kupiłem niedawno temu Alty Super Flexy, z których jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam, Pietras. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Ja za bardzo Alt nie widziałem (może to kwestia nieszukania? ;) ) ale za to sporo Bijansów jest, które są równie dobre co ochraniacze Alta. Kumpel używa tej zabudowanej wersji Bijans'ów, kontraktowe. Straszny syf. Kumpel lata w tym shicie, ogólnie zsówają sie, natomiast słyszałem od jednego z użytkowników ze gumy/taśmy lubią strzelić przy mocniejszym dociąganiu. Ja miałem juz kilka chiśkich ochraniaczy, wkurwiłem sie z czasem i kupiłem niedawno temu Alty Super Flexy, z których jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam, Pietras. Kultury trochę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts