creative 13 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Witam, Mam pytanie dotyczące repliki pistoletu. W zanadrzu mam 200 zł i chce wydać je jak najlepiej. Co wybrać, gaziaka czy zwykłą sprężyne? Gaziak - MK23 Socom [.. Mam pewne wątpliwości, że gaziak za taką kwotę pieniędzy jest trafnym wyborem, choć słyszałem ze ten produkt ma sie całkiem nieźle..] Sprężyna - Glock 17 To są jedynie moje propozycje. Proszę także o Wasze sugestie dotyczące wyboru repliki. Z góry dziękuję. Link to post Share on other sites
stalker51 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Na twoim miejscu brał bym MK23, bo ten Glock to nawet nie wiadomo jakiej firmy, gaziak lepszy jeszcze z tego względu, że będzie miał lepsze osiągi od springa i nie będziesz musiał go przeładowywać co chwilę... Jednak nie wiem czy wiesz, gazowym pistoletem sobie nie postrzelasz w zimie, taka to niestety wada wszystkich broni gazowych. Link to post Share on other sites
creative 13 Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Jednak nie wiem czy wiesz, gazowym pistoletem sobie nie postrzelasz w zimie, taka to niestety wada wszystkich broni gazowych. Wiem o tym i dlatego mam pewne wątpliwości co do kupienia gaziaka. W takim razie, mógłby ktoś zapodać jakies propozycje spreżyn? Link to post Share on other sites
Recommended Posts