Ghost123 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Witam Chciałbym się dowiedzieć jak zdjąć stałą kolbę z np.M4 a jak założyć prowadnicę kolby do M4 P.S. Nie mogłem tego tematu napisać w "jestem zielony" bo się nie dało ;( Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
lipek12 Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 A więc tak.Aby zdjąć stałą kolbę od m4 musisz odkręcić śrubę która znajduje się w stopce kolby (jest to ta śruba u góry) kiedy ją odkręcisz zdejmujesz kolbę.Jak już zdejmiesz kolbę stałą to zobaczysz taki element który stabilizuje kolbę wychodzi on z body nie pamiętam jak to się nazywa i jeżeli chcesz założyć kolbę składaną musisz ten element przyciąć do pożądanej długości sam już sobie to obliczysz ile musisz przyciąć i wtedy montujesz prowadnicę składanej kolby poprzez nałożenie jej na to co przyciołęś i dokręcasz to śrubą.I to chyba wszystko :icon_biggrin: . Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Nie musi przycinać do zwykłej teleskopowej. Quote Link to post Share on other sites
lipek12 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Możę i racja ja przyciołem :hahaha: . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts