lipek12 Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Mam problem z takimi magazynkami http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_101_201&products_id=2924&name=Magazynek_Low-Cap_M4_-_68_-_Boyi_-_Dboys .A mianowicie magazynki nie podają kulek kulki blokują się po 2 w kanale do ich podawania .Co mam zrobić jak popryskam smarem to gumka będzie bardzo słabo kręciła.Pomóżcie mi proszę :icon_neutral: . Quote Link to post Share on other sites
wódz Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Rozkręć magazynek i nasmaruj prowadnice w której siedzi sprężyna smarem silikonowym . Zrób to np. za pomocą patyczka do czyszczenia uszu. Quote Link to post Share on other sites
Vault13 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Miałem to samo w magazynku do M14, oczywiście też lowcapie. Okazało się że sprężyna pękła. No i mag do kosza. Rozkręć, sprawdź. Jesli spełni się najczarniejszy (mój) scenariusz, to magazynki są niestety na złom. Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Magazynek jest nowy? Jakich kulek używasz? Quote Link to post Share on other sites
Holgin Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Możesz też spróbować lekko poluzować śrubki (delikatnie je odkręcić), będzie wtedy ciut więcej miejsca. Próbowałem coś takiego u siebie w innym lowcapie i pomogło (do AK, ale zasada jest ta sama). Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) Mam takich magów 14 , zmień kulki po prostu , mnie się nie tną na G&G , guarderach i PJach . Edited November 15, 2010 by przemek10 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts