somerads Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) Witam. Co możecie mi powiedzieć o tej replice? Byleby zasięg był dobry i wytrzymałość nie najgorsza, i tyle wymagam... więc może się nada? (patrząc na dupną bateryjkę nie widzi mi się super mocy) Potrzebuję szybkiej odpowiedzi. http://allegro.pl/m4a1-cqbr-version-karabin-maszynowy-i1261380501.html Edited October 13, 2010 by somerads Quote Link to post Share on other sites
Reedson Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Zasięg z 15m i przy dobrych wiatrach wytrzyma 100 kulek. Czyli nie nada się... Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 15 metrów tylko przy rzucie repliką ;). Strzelać, o ile można to w ogóle tak nazwać, to będzie ona na maksymalnie 10 metrów. Wytrzymałość? Jeśli będzie tylko i wyłącznie leżała na półce, to jest szansa, że wytrzyma rok. Za tą cenę nie kupisz dobrego elektryka. Najtańszymi wartymi uwagi replikami są pistolety elektryczne z Cymy (CM), które znajdziesz między innymi na stronie www.taiwangun.com . Jeśli chcesz coś dłuższego, to zostaje Ci replika sprężynowa, a konkretnie - jakiś shotgun z firm takich jak DE, AGM, czy JT-USA. Normalnie polecałbym jeszcze gaziaki, ale idzie zima i nie postrzelasz się nimi zbytnio w takich temperaturach. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Zaskoczył mnie opis aukcji: WERSJA HOP UP, AUTOMATYCZNY!! :hahaha: A ten link do opisu na yt tej bojowej repliki ,,cudo'' FULL PLASTIC Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts