gab187 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Witam, chciałbym rozpocząć przygodę z airsoftem ale kompletnie nie wiem w jaką zainwestować replikę. Interesuje mnie coś co byłoby w miarę szybkostrzelne(niekoniecznie elektryk), celne, z dużym magazynkiem, i dość wytrzymałe. Odpadają małe pistolety, wolałbym coś większego. Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Za 200 zł jest ciężko, jedynie gaziaki, ale wtedy nie licz na to, że będą posiadały "funkcje" podane przez Ciebie. Do tego idzie zima i sobie z nich nie postrzelasz. Sugerowałbym dozbierać trochę pieniążków. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Za te pieniążki to kupisz to lub jakiś pistolet elektryczny. Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Tylko nie skorpiona... lepiej już Te elektryczne cymy Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Czemu ci się nie podoba skorpion, to dobra replika jak za takie pieniądze ! Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Strzelałem z tego. I nie przypadł mi do gustu. Magazynki są nie do dostani mała batka, zasięg porównywalny z shotem tylko większa szybkostrzelność. Wolał bym dozbierać jeszcze te 200 i kupić jakąś używkę. Za 300 nawet można czasami coś znaleźć. W komisie za 400 masz mp5k galaxy z km-head i jakimś tuningiem Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Czemu ci się nie podoba skorpion, to dobra replika jak za takie pieniądze ! Na podstawie czego tak sądzisz? Staż na forum sugeruje, że raczej masz nikłe doświadczenie. Coś się popsuje i replika jest teoretycznie do wyrzucenia. Nie ma części zamiennych oprócz kilku tuningowych za cenę połowy repliki. Już lepiej AEP'a Cymy. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 A ja słyszałem ,że ma dużo elementów metalowych w gearboxie to prawda ?? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Może jak jesteś na etapie "bo ja usłyszałem", ze stażem niespełna 2 tygodnie to tak przystopuj może w doradzaniu zielonym, bo w każdym temacie prawie Ciebie widać... :blink: Co z tego, że ma elementy metalowe, jeśli wystarczy, że jedna rzecz się zepsuje i jej nie kupisz w sklepie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Mefisto94 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Czas świetności chińczyków za 200 zł minął - cholernie trudno jest dostać zarówno pompki z AGM (za porządną cenę, jeśli w ogóle) jak i legendarne ( a co ! ) cm 028 ;] Ostatnio widziałem jedną używaną za 440 ... ( cymkę ). Na twoim miejscu kupiłbym aep'a od cymy ( glock - jeśli uda się dorwać za 170 ), lub dozbierał na coś ciut droższego ;] Quote Link to post Share on other sites
gab187 Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 Dzięki wszystkim. Chyba jednak się jeszcze wstrzymam i dozbieram na coś droższego;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts