nuter27 Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 witam wiem ze kolejnosc powinna byc inna ale zamowilem sobie juz bron http://allegro.pl/show_item.php?item=1244611802 chcialem sie zapytac co o niej sadzicie czytalem o niej po necie troche i roznie z opiniami bywalo z gory dzieki za odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Jest o niej temat. Poszukaj. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Jak na pierwszą replike całkiem spoko, za szybko się nie rozleci, ale wg mnie jakość wykonania i części zewnętrzne słabej jakości(trzeszczący plastik) Quote Link to post Share on other sites
wolin15 Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Na początek dobra, raczej tym krzywdy nikomu nie zrobisz, ja mam wersje J i myślałem że już dawno się rozleci i jakoś nie ma na to ochoty, więc jest to zależne od wykonania. Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Też mam J-otke i przy przebiegu grubo ponad 40 tysięcy kulek pękł GB. W wakacje miałem gruntowny remont i już podchodzi pod 50tkę ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts