Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Nikt nie będzie się z tobą strzelał, możesz liczyć jedynie na rówieśników. Niektórzy w twoim wieku popłakali by się jak by dostali w twarz mocniej albo nawet w inną część ciała. Ze 2 lata temu jak bawiłem się z kolegami w lesie springami z odpustu z to potem dostałem ochrzan od matki jakiegoś dziciaka, że mu śladzik na ręce zostawiłem. Nie mówię, że ty jesteś taki sam. Być może jesteś dojrzalszy od rówieśników ale to tak jak byś chciał prowadzić samochód mając 14 lat. Niby dasz rade ale jednak nie jest to powszechnie uznawane za dobre i przede wszystkim stwarza zagrożenie. Młodzi ludzie są o wiele bardziej spontaniczni niż spokojni dorośli. Trzeba dużo nauki żeby wyrobić sobie odpowiednie odruchy.

Pobaw się na dworze, ucz się, a za 3 lata pomyśl o ASG :).

Guest gecko123

Jak myślicie czy ktoś chciałby sie postrzelać z 12 latkiem.Cz jak mam 12 lat to mogę sie strzelać z innymi ???? :icon_cry:

Możesz robić za żywą tarczę.

Pozdrawiam Serdecznie

Grze... Gecko

@hawk995 jaka dojrzałość? Jak nawet sam się nie pofatyguje by sie czegoś dowiedzieć. Jak powiesz że nie to będzie źle, jak powiesz, że tak będziesz musiał odpowiadać na pytania o elektryku za 100zł ;) Jak sam ma kogoś w okolicy to niech sie spyta a jak nie ma - to niech sobie odpowie szukając bo o odpowiednią informację nie trudno. Podważanie granicy która definiuje względną dojrzałość psychiczną (fizyczna to inna sprawa) można oczywiście przymknąć oko na pojedyncze przypadki ale nie przesadzajmy (4 lata to na prawdę sporo)

jak masz znajomych którzy się zgodzą to spoko, ale nigdzie dalej nie szukaj

http://wmasg.pl/pl/articles/show/342

Ja jak zaczynałem to miałem 12 lat, a może nawet 11 (nie pamiętam :P). Możesz się strzelać po pierwsze, jeśli rodzice Ci pozwolą (oczywiste chyba...) oraz jeśli znajdziesz grupkę rówieśników lub osób, które będą chciały się z Tobą strzelać, ale w to wątpię.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...