adam1981 Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Grał ktoś w to może bo po gameplay'ach widać że niezła rzeźnia, realizm ... chhhmmm. Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Osobiście nie grałem ale z tego co czytałem i oglądałem na YT to raczej nie realizm ale teksańska masakra.... :hahaha: System odwzorowania obrażeń jest ponoć bardzo przesadzony. Polecam SOF 2 :wink: Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 no właśnie realizm a raczej - brutalność? Przesada to dobre słowo, coś a'la GTA w ubraniu FPSa. Pytanie: czy warto poświęcić tej grze choć trochę czasu, czy wciąga czy misje (krajobraz w jakich się toczą) są zróżnicowane? Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Hmm grałem w to kiedyś ale nie wiem czy dostatecznie długo by cokolwiek sugerować. Na pewno fajne jest modyfikowanie broni, dobór wyposażenia na misję i ogólne możliwości "customizacji". Scenerie też są całkiem całkiem. Jednak czasem AI jest głupie co psuje zabawe. Quote Link to post Share on other sites
GunneR2oo6 Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Rzeczywiście realizm powala :hahaha: http://www.youtube.com/watch?v=JmTlgB3HVqc Osobiście grałem we wszystkie części. Najlepsze doświadczenia miałem z "jedynką" i "dwójką" :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Według mnie warto zagrać, byle się nie nastawiać na nie wiadomo jak wspaniałą grę. Niezła grafika, małe wymagania, zróżnicowane mapy, dużo broni. Grałem z przyjemnością jakiś czas temu. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 jak to mówią ślązacy-Dawno temu i do żići :) Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 Ok pooglądałem parę filmików i faktycznie można wybrać "jak kto chce umrzeć" (przeciwnicy). No ale cóż, to nie super produkcja :) Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Miałem tą grę w łapach w sklepie. Fajne plastikowe pudełko, spoko nadruk. Ogólnie fajna gra. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem tej gry - dostałem za darmo... i cieszę sie, bo gdybym wydał na ten tytuł choćby 10 zł rzucałbym mięsem i pluł sobie w brodę przez długie godziny. Gra jest słaba. Bardzo, bardzo słaba. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 Czyli wszystko jasne szkoda kasy. Temat można uznać za zamknięty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts