DefenderCoR Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Cześć czy ktoś z wasz może mi pomóc ? Chcę kupić replikę M4 King Arms ( z casg.pl ) i do tego chwyt R.I.S. ( Free Floating 10 Inch - King Arms ) zastanawiam się równierz nad zmianą korpusu orginalnej M'ki na NOVESKE - King Arms . Tylko nie wiem jak sprawują się produkty King Arms'a ... czy są wytrzymałe itp . Quote Link to post Share on other sites
dunel Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Części zewnętrzne KA są bardzo dobrze zrobione i wytrzymałe(przynajmniej w dotyku) Problemem są części wewnętrzne(bardzo słabe) tj szkielet GB. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Bzdura, dunel! KA produkuje repliki na poziomie G&P. I w środku i z zewnątrz - niektóre trochę lepiej od G&P, niektóre trochę gorzej. Do tego najlepsze komory HU do eMek. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
DevonSix Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Bzdura, dunel! KA produkuje repliki na poziomie G&P. I w środku i z zewnątrz - niektóre trochę lepiej od G&P, niektóre trochę gorzej. Do tego najlepsze komory HU do eMek. Pozdrawiam, Lambert Nie zgodzę się :) Z zewnątrz rzeczywiście rewelacja, jednak GB jest cieniutki. Wystarczy popatrzeć na ceny upgrade'u GP a KA na Asgshopie. Powyżej Level 2 nawet nie robią bo więcej to by kosztowało niż wymiana całego gb na nową np. Systemę. Ogólnie, bardzo ładne repliki, ale bardzo problematyczne. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Przy ciężkim upgrade'cie i tak cały środek leci. Co masz na myśli pisząć "bardzo problematyczne"? Zakładam, że masz replike/repliki KA.. :zastanawia: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
DefenderCoR Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 Zgadzam się z Lambertem - moja jakoś wytrzymuje deszcz , śnieg itp. Ale mówcie że są na poziomie G&P ... to fajnie ale co byście polecali KA czy jednak G&P ? Quote Link to post Share on other sites
szuszpl Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Ja osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości KA. Brak jakichkolwiek luzów pomiędzy upper i lower receiverem, bardzo dobry lakier (po pół roku nie mam najmniejszej rysy na nim, a użytkuję go średnio co tydzień czołgając się po zróżnicowanym terenie). Porównywałem body z G&P i moge powiedzieć, że G&P wypada licho przy KA. A co do bebechów, to siedzi u mnie M140 guardera, zębatki TU z king armsa, i BU z systemy, a szkielet stockowy bez skazy. Ten setup mam już od kilku miesięcy i jak dotąd (odpukać) jest kompletnie bezawaryjny. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts