Amon123 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Nie planuje ktoś może zakupów na WGC lub Redwolfie w najbliższym czasie? Z chęcią bym się podpiął bo potrzebuję trochę sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
aligator1998 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem repliki w RedWolfie.Jeśli w nim kiedyś robiłeś zakupy to możesz mi napisać czy były jakieś problemy z przesyłką albo ze sprzętem? W ciągu tego tygodnia zdecyduje się czy będę składał jakieś zamówienie w tym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
yuri629 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Jak coś też byłbym zainteresowany podpięciem do zamówienia. Jak ktoś będzie robił proszę o pw. Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
bizonkrk17 Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 ja też bym był zainteresowany ;) Jak ktoś będzie robił proszę o pw. Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
LePigeon Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Panowie, ja też mam kilka rzeczy do zamówienia. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podjąć się zorganizowania. Max 5 osób. Piszcie na PW Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Jeśli znajdzie się 6 osób to mogę zamówić z RWA. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts