K.A.B Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka, ale co do pierwszego to nie mam pewności" +/- tak to było :) Link to post Share on other sites
Chopin Posted March 4, 2005 Author Report Share Posted March 4, 2005 A, to znam... Ale o bombach grafitowych dalej jak nic nie wiedzialem tak nie wiem :) Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Dobrze. Najmocniej przepraszam. Pozdrawiam Kret Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 A, to znam... Ale o bombach grafitowych dalej jak nic nie wiedzialem tak nie wiem :) Bomba grafitowa w zasadzie nie jest bombą raczej pociskiem mającym rozlożyć sieć energetyczną przeciwnika poprzez rozsiewanie "sznurków" grafitu nad liniami wysokiego napięcia powodujac zwarcia w stacjach przesyłowych. To chyba najprostrza z mozliwych definicji Link to post Share on other sites
Chopin Posted March 5, 2005 Author Report Share Posted March 5, 2005 AAAAAAAAAAa, przypomniałem sobie... Czytałem kiedyś kiedyś o tym... Dziękuję za naprowadzenie :) Pzdr Link to post Share on other sites
PaD Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 http://science.howstuffworks.com/machine-gun4.htm polecam także schematy innych rzeczy (granatu, karabinów w różnych systemach) b. ciekawe i fajne animacje Link to post Share on other sites
Recommended Posts