48pl Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) Witam, Nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi, postanowiłem więc założyć własny temat. Otóż mam pytanko dotyczące PMAGów. Mam zamiar kupić te i tu pytanie - czy wejdą one do L85A2 ICS i będą sprawowały się dobrze? Z góry dzięki. Edited October 28, 2010 by 48pl Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Te magazynki robi STAR dla magpula chociaż są czasem sprzedawane jako STAR'owskie. Generalnie są wykonane z gorszego materiału niż oryginały magpula, mają trochę inny kształt i potrafią pojawiać się problemy z podawaniem w niektórych replikach. Poszukaj na forum był już o nich wątek. Quote Link to post Share on other sites
48pl Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 No coś tam już szukałem. Są różne opinie na ich temat. Mnie interesuje najbardziej to czy wejdą do mojej eLki. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Jak nie wejdą to przypiłujesz troszkę :wink:. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
48pl Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Heh no rzeczywiście to jest jakieś rozwiązanie :) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 No generalnie magi są w standardzie USGI, więc nie powinno być problemów. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
48pl Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 No mam nadzieję, że będą śmigały. Zamierzam kupić sobie 8 sztuk. Chyba, że zna ktoś inną firmę produkującą PMagi, ale koniecznie w wersji real cap. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 A co za problem ladowac midy po 30 kulek ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts