miruś Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Mam pytanie odnośnie wczorajszego filmu G.I. Jane na TVP 1. Jak była akcja na pustyni co musieli wspomóc tych chopoczków od satelity to Demi Moore i ten jej dowódca mieli rękawiczki 1/3 - 1/2 palca w kolorze pustynnym. Wie ktoś co to za model, bo mi się spodobał i chyba na niego zapoluje :D . Mi to wyglądało na obciete rękawiczki HD bo też na nadgarstku miały ściagacz jak w HD, ale oczywiście mogę się mylić. Link to post Share on other sites
Yayo Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Byly to na pewno Amerykanskie rekawiczki zjazdowe takie http://www.ranger.pl/rekawice.html tylko z obcietymi palcami (te pierwsze) Pozdro :) Link to post Share on other sites
miruś Posted January 16, 2005 Author Report Share Posted January 16, 2005 zapewne, wielkie dzieki :) Link to post Share on other sites
Punisher Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 No właśnie ściągacz miały inny zupełnie, skóra wygądała na za cienką jak na HD, pozatym jaki sens jest obcinać palce w HD skoro są one tak grube, że naprawde bardzo ciężko operuje się w nich bronią. Link to post Share on other sites
Yayo Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Mam zdjecie na ktorych widac, ze to sa te rekawiczki do ktorych dalem linka: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DG Widac wyraznie, ze to sa rekawiczki zjazdowe tylko bez palcow :D Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 For sure to nie zjazdowki, kiedys widzialem na zdjeciach z namu cienkie rekawiczki skorzane (bodajze lotnicze, ale na prawde nie pamietam) wlasnie z regulatorem na nadgarstku. jest to prawdopodobnie ten model w wersji pustynnej lub zwykle rekawiczki przesprayowane na desert.... Link to post Share on other sites
Yayo Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Z koro widziales taki rekawiczki tylk ciekie to byc moze sie myle :lol: Link to post Share on other sites
super Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 to są standartowe rękawiczki skórzane do uzytku ogólnego. wystepuja w kolorze czarnym i w piaskowym. sa wykonane z cienkiej skóry i posiadaja sciagacz. Są do nich także ocieplacze wełniane w kolorach-zielonym, tan i czarnym. znajdę zdjęcie to wkleje Link to post Share on other sites
Foka Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Mam zdjecie na ktorych widac, ze to sa te rekawiczki do ktorych dalem linka: a nie latwiej taki link? http://www.thezreview.co.uk/posters/poster...ges/gijane3.jpg Link to post Share on other sites
super Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 oto one (tyle że czarne) to są te same rękawiczki tyle że zdażaja się wersje z jakby zamszowa górą jak i zwykle całe skórzane. z tego co sobie przypominam to model M51 Link to post Share on other sites
Yayo Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Super widze ze masz racje wiec przepraszam za wprowadzanie w blad :D Link to post Share on other sites
Paton.DM[Madness] Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 A ta broń na tym plakacie to nie przypadkiem XM? Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 a nie przypadkiem M16 :wink: Link to post Share on other sites
Punisher Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 A ta broń na tym plakacie to nie przypadkiem XM? Tak to XM177E2 widać to dokładnie po długim tłumiku płomieni. Dolna połówka łoża została zdjęta i w jej miejsce założony został standardowy granatnik M203 od np m16A1 lub A2. Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 moj blad :P Link to post Share on other sites
Paton.DM[Madness] Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 a ja wiedziałem! hehe;] Link to post Share on other sites
Recommended Posts