SamsOn Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 No i sam sobie zaprzeczasz :D Takiej semi 2-3 nie pociśnie karabinem wyborowym ;) A skoro miał by tutaj używać AUTO to znaczy, że mu z tym dobrze i nie sprawdziła by się replika z zamkiem czterotaktowym. Zobaczy z czym mu dobrze to będzie tego używał :) Jeżeli tekst i hi-capach był atakiem na mnie to fail ... Używam Mid ;) Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Nie miało być to atakiem na twoją osobę tylko przypomnieniem że nawet ostry odpowiednik nie posiada trybu auto, a jeżeli kupi elektryka i mu się nie spodoba to będzie musiał kupić czterotakta którym vsr-10 TM'a jest i jest to również dobra baza pod snajpę ale trzeba w to trochę włożyć. Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 A elektryka tego za śmieszne pieniądze w porównaniu do czterotaktu... Autor niech zadecyduje - czterotakt czy wyborowy AEG? Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Nikt nie zauważył, że wypowiadają się wszyscy, tylko nie autor wątku? :> Żeby nie było off-topu: tak jak już ktoś pisał przy budżecie 1000zł bez sensu pchać się w czterotakt, bo nic z nim się nie zdziała.. wiem bo sam próbowałem. Quote Link to post Share on other sites
Wojtek090 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 łohoho ale wy pierdzielicie;] 1000zl na replike to mało fakt... ale jak koleżka zaczyna to 400zl na cm.028 styknie:D a po 2 miechach wymieni Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Czytaj uważnie, napisałem wyraźnie, że to mało jak na czterotakt, który nadaje się do strzelania, a nie ogólnie. Quote Link to post Share on other sites
wados Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Roni92 , używane warriory za 1k można wychaczyć już ładnie podrasowane. Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Ale wciąż za mało, żeby używać ich na strzelankach... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts