Strzelec903 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Witam. Jak w temacie poszukuje magazynkow do karabinu wyborowego mp001 i pistoletu cm.122. W zadnym z podanych na forum sklepach nie potrafilem znalesc ow magazynkow. Czy ktos z was muglby pomuc mi znalesc takie magazynki? Przepraszam za ortografie oraz brak Polskich liter, powodem jest moja klawiatura oraz to ze mieszkam za granica. Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Poszukaj na allegro. Ja też kiedyś potrzebowałem maga do mp001 i w żadnym sklepie nie było, dopiero na allegro udało mi się dostać. Dodaj też ogłoszenie w dziale komis. Quote Link to post Share on other sites
Strzelec903 Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 Spruboje dzieki :] Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Jak będziesz szukać na allegro to nie szukaj typowo samych magazynków tylko kompletu replika + magazynki i pisz do ludzi czy odsprzedali by Ci kilka sztuk poza aukcją, sam tak robię z magami do tej repliki i do innych i nigdy nie miałem sytuacji żeby ktoś się nie zgodził ;) Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Ja widziałem na allegro pojedyncze magi . Sory to były magi do MB02/03/07 Edited November 2, 2010 by Szabla95 Quote Link to post Share on other sites
Strzelec903 Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Wlasnie znalazlem magazynki do mp001 i sa juz prawie mych rekach :D pozostaje pytanie czy gdziekolwiek da sie kupic magazynki do cm.122 :D? Quote Link to post Share on other sites
KapitanBomba04 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Wg. tego,co było na testach youtube'owych(na kanale kolesia JAREK4),to pasują do tego SIGa magi do Glocka 18c-Cymy/Tokio Marui.Albo spytaj np.w Taiwangunie/innym sklepie,powinni wiedzieć/mieć... Edited November 2, 2010 by KapitanBomba04 Quote Link to post Share on other sites
Strzelec903 Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Bardzo ciekawe musze sprubowac :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts