theFanta Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Witam, jeszcze raz ja. Przejrzałem forum, przemyślałem zakup i zdecydowałem się na zakup m4 ostatecznie. Chcę tylko się dowiedzieć jaka firma ma dobre, wytrzymałe, z dobrymi osiągami emki. Mój budżet wynosi ok. 1700 zł, tak więc karabinek w cenie ~1000, ~1300 zł max, reszta na jakieś pierdoły. Wypatrzyłem na razie takie coś:http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=1247&name=G&G_-_GR16_Carbine. Dobry wybór, czy możecie polecić lepszą emkę za podobną cenę? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Syriuszzabujca Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 M4 od KWA Quote Link to post Share on other sites
theFanta Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 Hm, KWA powiadasz? Jeszcze niektórzy mówią, że ICS. Czym się kierować między wyborem emek z tych 2 firm? Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 KWA dobra w stocku, do tuningu nie bardzo. ICS dwudzielny gearbox, dobry silnik, zebatki do m140. Ja gdybym miał pieniądze kupiłbym to : http://madonion.eu/MX5Pro_Tactical_p1185.html Quote Link to post Share on other sites
konri8 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ja mam G&G i powiem szczerze że jest bardzo ładnie wykonana. Co do osiągów w stocku nie mogę nic powiedzieć, bo moja po tuningu :) Quote Link to post Share on other sites
kornelm Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Użytkowniku ~Damianosky Widzisz temat? M4 ! Więc WTF z tą mp5? Quote Link to post Share on other sites
theFanta Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 To lepiej zaopatrzyć się w m4 od ICS i poddać tuningowi, brać KWA czy GG? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 I widzisz. Niema jednoznacznej odpowiedzi. Wyboru musisz dokonać sam. Ze swojej strony polecę Guaya . Sam niemam ale już się ną bawiłem. Tuningować tak samo łatwo jak inne ale jest ładnie wykonana. Quote Link to post Share on other sites
PiVoSH Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Sam mam tą G&G, i jest niezła. A zewnątrz to normalnie miodzio. Realistycznie wygląda, ładnie wygląda, a z ACOG'iem to już w ogóle wymiata. Teraz jeszcze granatnik... :wub: Quote Link to post Share on other sites
theFanta Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 Sam mam tą G&G, i jest niezła. A zewnątrz to normalnie miodzio. Realistycznie wygląda, ładnie wygląda, a z ACOG'iem to już w ogóle wymiata. Teraz jeszcze granatnik... :wub: A jak ją kupowałeś, to wymieniałeś też coś czy bez tuningu? Jeśli coś robiłeś, to co opłaca się wymienić? Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 OT: Takie WTF, że jest to na tyle wypasiona replika że mając pieniądze kupiłbym, nawet szukając m4. W swojej odpowiedzi podałem również, że m4 ISC są bardzo dobre i właśnie m4 ics polecam użytkownikowi thefanta. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) OT: Takie WTF, że jest to na tyle wypasiona replika że mając pieniądze kupiłbym, nawet szukając m4. W swojej odpowiedzi podałem również, że m4 ISC są bardzo dobre i właśnie m4 ics polecam użytkownikowi thefanta. Jak chcesz miec najprostrzy tuning i najmniejskomplikowany, to tylko ICS ze wzg na dwudzelny GB Wyciagasz czop --> "lamiesz "replike w pol --> wyciagasz gorna czesc GB ( masz przy tym dostep do HU ) ---> rozkrecasz gorna czesc GB (6-8 srobek ) ---> poddajesz tuningowi ---> skladasz wszystko do kupy---> wkladasz z powrotem. Edited November 2, 2010 by johny13 Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Wyciagasz czop :hahaha: Nobla mu za to :hahaha: G&G zewnątrz to normalnie miodzio Popieram! W 100%. Nie wiem jak inne, bo nie widziałem, ale tą G&G ma mój sąsiad. Kiedyś mnie do siebie zaprosił i jak dał mi ją w łapy to szczęka mi opadła. Ciężka, masywna, na prawdę takiej jeszcze nie trzymałem. Żadnych luzów, wszystko ładnie siedzi i przyjemny ABS w dotyku :) Quote Link to post Share on other sites
PiVoSH Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Nie wiem, prezent był, ale już była założona gumka systemy. Nic nie robiłem, bo na chrono było 345 fps. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts