Galithar Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Witam, ostatnio dorwałem w swoje łapki MP5k od Galaxy, niestety posiadało małą wadę... było puste w środku. Po wyszukiwaniu i tu na forum jak i w necie, nie mogłem znaleźć jednej informacji, a właściwie potwierdzenia. Słyszałem, że gearbox w Mp5k ździebko różni się od standardowego gearboxa V3. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czym? Da się to jakoś przerobić w warunkach chałupniczych? Pozdrawiam Galithar Edited November 2, 2010 by Galithar Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Nie ma ramki silnika, sam silnik jest typu długiego. Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Nie ma ramki silnika, sam silnik jest typu długiego. To wszystko? dziękuję i do zamknięcia:) Quote Link to post Share on other sites
Vault13 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 W mp5k siedzi gb v.2, standart. V.3 jest do kałaszy a nie do mp5 :) Quote Link to post Share on other sites
grennos Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 (edited) Widze że się znasz jak mało kto. :bialaflaga: W mp5k siedzi normalne gb v.3 tylko zamiast ramki silnika jest metalowy element który pozwala na przykręcenie chwytu pistoletowego do gb. Płytka selektora jest chyba taka sama jak w normalnym mp5, tak samo z dyszą. Jak już wspomniał kolega Aliant silnik jest typu długiego. Edited November 10, 2010 by grennos Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts