sQubanY Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Witam. Nie wiedziałem gdzie napisać to napisałem tutaj. Poszukuję kamizelkę DLV lecz nie wiem gdzie takową zakupić. Przeszukałem "wszystkie" sklepy i nie mogę jej znaleźć. Może ma ktoś taka na stanie lub zna sklep gdzie taka kamizelka będzie. Pozdrawiam;) Quote Link to post Share on other sites
wally Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Po pierwsze nie ma kamizelki DLV, jest DMV. Po drugie, nigdzie jej nie kupisz w sklepie, bo sprzęt wojskowy nie jest w nich sprzedawany. Po trzecie, jeśli nie szukałeś jej w jedynym miejscu do tego przeznaczonym czyli Allegro to Twoje gooogle-fu jest bardzo niskie. Quote Link to post Share on other sites
sQubanY Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Po pierwsze nie ma kamizelki DLV, jest DMV. Po drugie, nigdzie jej nie kupisz w sklepie, bo sprzęt wojskowy nie jest w nich sprzedawany. Po trzecie, jeśli nie szukałeś jej w jedynym miejscu do tego przeznaczonym czyli Allegro to Twoje gooogle-fu jest bardzo niskie. Jak to niema?! Większość drużyny nosi kamizelki DLV. Jest to kamizelka szturmowa. Nie rozumiem. Szukałem, na allegro są OLV jak już to w zakończonych może będą DLV. Edited November 4, 2010 by sQubanY Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 A może chodziło o KLV? Albo może o jakąś hybrydę? :cool: Quote Link to post Share on other sites
sQubanY Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 A może chodziło o KLV? Albo może o jakąś hybrydę? :cool: Nie nie . Jestem pewien na 100% że chodzi o DLV. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 A OLV? Nie ma czegoś takiego jak DLV... Quote Link to post Share on other sites
sQubanY Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Dobra już wszystko wiem dziękuję wam ;) Edited November 4, 2010 by sQubanY Quote Link to post Share on other sites
wally Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Kamizelka OLV to nie wartownicza tylko ogólnowojskowa. DMV to kamizelka dla jednostek szturmowych i powietrznodesantowych. DLV nie istnieje - kiedyś była kamizelka HLV. Quote Link to post Share on other sites
sQubanY Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 Dzięki. Wyprowadziłeś mnie z błędu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts