Karol_K Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Ktoś wie czy będzie w Polsce i kiedy ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Ktoś wie czy będzie w Polsce i kiedy ? Pozdrawiam Przecież to chiniol (A&K) sprzedawany (rebrandowany) przez ASGDK. Quote Link to post Share on other sites
Karol_K Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 Tak myślałem właśnie - ciekawe czy tylko na pudełku nalepiają jakaś nalepkę czy jest jakaś modyfikacja ... Tak myślałem właśnie - ciekawe czy tylko na pudełku nalepiają jakaś nalepkę czy jest jakaś modyfikacja ... Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Tak myślałem właśnie - ciekawe czy tylko na pudełku nalepiają jakaś nalepkę czy jest jakaś modyfikacja ... Inny "ładniejszy" karton i tyle, to ta sama replika. Nikt nie bawi się w ulepszanie przy tej klasy replice, cena na pewno będzie wyższa niż sprzedawany jako A&K itp... Quote Link to post Share on other sites
militaria.pl Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ma dotrzeć do nas w grudniu...jeszcze nie wiemy kiedy dokładnie. Jak tylko się pojawi i weźmiemy go w ręce z pewnością napiszemy czy się czymś różni od A&K. :) Pozdrawiamy militaria.pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts