Czubaka Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Czołem. W najnowszym numerze magazynu Komandos (listopadowym), w dziale Air Soft Gun ukazała się relacja ekipy FIA z MilSima RAMSAR 2010. Zapraszamy do lektury. Prosimy nie skanować magazynu. Kosztuje tylko 6.5zł co w tych czasach jest nielada wyczynem - należy więc taki magazyn wspierać. Oto strona główna magazynu: http://www.komandos.net.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 należy więc taki magazyn wspierać.Mam inne zdanie. Komandos już lata temu zszedł na psy. Kupowałem od pierwszego numeru przez wiele lat, ale od jakichś 5 przestałem - nie ma czego czytać. Dziwię się, że ta gazetka jeszcze nie spajtowała przy takim poziomie.Jeśli już to wolę przejść się do Empiku i przeczytać jeden artykuł, niż dla jednego tekstu kupować całą gazetę makulatury. Quote Link to post Share on other sites
HustleR Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 W każdym bądź razie zapraszamy do lektury. Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Foka - dla każdego coś innego, ja czytam każdy numer od deski do deski. Nie mam niestety pojęcia jak magazyn wyglądał pięć lat temu. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 A ja kupiłem dla jednego zdjęcia z tego artykułu (trzeba do coraz większej kolekcji dorzucić :P). Ale niestety Foka ma rację, coraz gorzej z komandosem (a na rynku wiele ciekawszych jest, niewiele droższych) Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 (edited) Kthulhu, mógłbyś na PW podać jakieś tytuły? Nie chcę bardziej w tym temacie spamować... Edited November 22, 2010 by denvey Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Też czytałem. Ciekawie to chłopaki napisali. Kthulhu masz taką lans-fotę, że na początku Cię nie poznałem :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Ty mnie nie poznałeś...własna prywatna (przyszła)żona mnie nie poznała, a to dopiero coś znaczy :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts