LogaN Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Kupowanie munduru zamiast dołożenia 50 złotych, żeby mieć świetną replikę jest według mnie kiepskim pomysłem. Quote Link to post Share on other sites
brytandx Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 JA tam na twoim miejscu nie brałbym używki bo nie wiadomo czy sprzedawca cię nie okłamie ze stanem repliki. Ja raz się tak zrobiłem w konia wydałem na używkę 400zł i poszedłem na pierwszą strzelankę i gdy się strzelałem to okazało mi że gerabox poszedł się rypać dlatego kopiłem sobie M4A1 colt nówkę i jestem zadowolony dlatego dozbieraj sobie więcej kasy i kup nówkę..:D Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Przy okazji jak możesz pisać że jedna z najlepszych marek na rynku to jest RS (real sword) jest badziewnym chinolem? Jeżeli nie znasz marki RS to nie będziesz wiedzieć co gdzie i jak kupić, więc posłuchaj rad tych którzy siedzą od ciebie w tym dłużej i zamiast wywalić te 50 zł na mundur dołóż sobie to tego kałaszka cymki (028). Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Przy okazji jak możesz pisać że jedna z najlepszych marek na rynku to jest RS (real sword) jest badziewnym chinolem? Jeżeli nie znasz marki RS to nie będziesz wiedzieć co gdzie i jak kupić, więc posłuchaj rad tych którzy siedzą od ciebie w tym dłużej i zamiast wywalić te 50 zł na mundur dołóż sobie to tego kałaszka cymki (028). chodź nie lubię kałachów to polecam bo ten model(cm 028) jest zwyczajne nie do zajebania. Nie wiem co byś musiał z nim robić żeby go zepsuć... Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 Przy okazji jak możesz pisać że jedna z najlepszych marek na rynku to jest RS (real sword) jest badziewnym chinolem? Jeżeli nie znasz marki RS to nie będziesz wiedzieć co gdzie i jak kupić, więc posłuchaj rad tych którzy siedzą od ciebie w tym dłużej i zamiast wywalić te 50 zł na mundur dołóż sobie to tego kałaszka cymki (028). Firme RS i inne oraz ich ''podział'' wziąłem z strony wmasg brytandx mam do ciebie pytanie ta m4a1 colt(bo raczej bym preferował serie m4) z jakiego sklepu kupiłeś i za ile? Z tego co widzę po waszych odpowiedziach jednak lepszym wyjściem będzie dołożenie tej 50 lub 100... Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 (edited) pokaż mi gdzie jest napisane że RS czyli Real Sword to chińczyk, bo nie uwierzę. Edited November 17, 2010 by siannko Quote Link to post Share on other sites
brytandx Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 dałem za nią około 600 zł o to link do niej http://www.max24.pl/ics-colt-m4a1-sport-line-ics-m4a1-univresal,p2353046.html?last=sklep&kategoria=14729&order=p Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 jest WYRAŹNIE napisane że do 300 zł więc nie wyskakuj ze sport line ICS'a (co prawda dobry gnat) więc czytaj chociaż nazwę tematu albo zawartość. Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 (edited) Sianko http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/55683-zanim-napiszesz-przeczytaj/ punkt VIII. a dodkładnie ''10. Firmy chińskich aeg'ów, polecane to CM, JG, P&J, BOYI, RS oraz inne.'' Dzięki za informacje brytandx Wiem że tematem jest replika do 300zł(sam zaczełem ten temat) ale z czasem gdy dowiaduje się więcej zastanawiam się czy nie podnieść progu pieniężnego Edited November 17, 2010 by Mila94 Quote Link to post Share on other sites
brytandx Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 (edited) Sianko sam chciał wiedzieć ile za nią dałem to mu odpowiedziałem :D Edited November 17, 2010 by brytandx Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 sory mój błąd ale z replikami RS to ktoś zdrowo przesadził, jedne z najlepszych firmowych replik... Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 Nie gniewam się :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts