Olqski Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Szukam pokrowca w ACU do takiego hełmu: http://bbmax.com.pl/helm-ochronny-typu-kewlar-tan-p-315.html Szukam gdzie tylko potrafię i nie mogę nic znaleźć.. Bardzo proszę o pomoc czy ktoś wie czy dostanę taki w Polsce? Aż roi się od pokrowców w ACU do Fritz'ów tylko że na stronach zagranicznych.. Dostanę gdzieś taki pokrowiec? Z góry dziękuję za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Przetłumacz sobie skrót ACU, a zrozumiesz, że nigdy nie założysz munduru na hełm. Możesz ew. poszukać pokrowca w UCP ( nie UPC ). Może allegro? Ebay? Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_81_343&products_id=5662&name=Pokrowiec_na_Helm_-_BDS_MICH_Cover_-_Universal_Pattern_UCP Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Drozdek, przeczytaj temat zanim cokolwiek napiszesz, OK? Gość szuka pokrowca na PASGT a nie MICHa... Quote Link to post Share on other sites
Olqski Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Owszem wiem o tym ACU model bluzy UCP kamuflaż. Ale większość osób używa ACU jako całości więc tak jest jaśniej. Na Spec Shopie też szukałem ale właśnie jest to na MICH'a. Na Allegro też szukałem, jakbym znalazł to raczej bym tu nie pytał. A co do Ebay'a to nie wydam 5$ na pokrowiec i 20 na wysyłkę, to bez sensu. Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 OMG, ACU to nie model bluzy tylko krój i nie tylko bluzy ale też spodni. Quote Link to post Share on other sites
Olqski Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Dobrze całego munduru źle się wyraziłem jakie to ma znaczenie? Jak nikt nie umie pomóc to nie spamujcie tematu. Co ma piernik do wiatraka? Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Witam, Jak chcesz to mam tanio - oryginał sprowadzony z stanów (kupiony swego czasu na US Cavalry). Nowy, nie używany ( jak kupowałem to miałem mieć właśnie PASGT ale potem nagle weszyły MICHe więc mi pozostał). Pokrowiec z materiałem kevlarowym jak by co. ;) Pisz na PW. To się dogadamy. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 I ja takowy (jesli moge pomoc) posiadam w rozmiarze L/XL kontrakt nowka. Quote Link to post Share on other sites
Olqski Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 (edited) Tylko nie za bardzo się orientuję w rozmiarze bo ten mój hełm pasgt to replika marki replika :) jest link w pierwszym moim poście. Jeśli będzie pasował to ok ;) wyślij mi na PW linki do zdjęć i cenę ;) Edited November 12, 2010 by Olqski Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Oto link do mojego pokrowca na PASGT - rozmiar MEDIUM/LARGE http://picasaweb.google.com/Sisihive/PokrowiecNaHeMPASGT#5538613318370767554 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts