majster988 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Do 300 zł to ładujesz gumkę, lufkę, oba systemy, i ze 3 midy, bo mnie c**j trafia jak widzę zielonego z hi-cap'em. Biegnie taki nie dbając o ammo i napier**** jak rambo. A potem sobie wyrobisz przyzwyczajenia i nigdy nie opuścisz swojego "hi". Ew. druma kupisz :icon_eek2: Quote Link to post Share on other sites
Kamilkosiak Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Do 300 zł to ładujesz gumkę, lufkę, oba systemy, i ze 3 midy, bo mnie c**j trafia jak widzę zielonego z hi-cap'em. Biegnie taki nie dbając o ammo i napier**** jak rambo. A potem sobie wyrobisz przyzwyczajenia i nigdy nie opuścisz swojego "hi". Ew. druma kupisz :icon_eek2: Całkowicie się zgodzę moj kolega kupił za 200 zł m4 od boyi(ze strony airshitextreme) i mnie wkurzał (ja miałem sprężynówkę ale dalej ją mam xD0bo strzelał na auto ile się dało...podbiegał ostra seria i spie****ela....i to takie denerwujące...nie chodzi o to że to boli (nic nie czuć tylko słychać jak się w kamizelkę dostanie taktyczną)tylko chodzi o to że to chamskie....dokładnie taki rambo xD Ej a w Izraelu można kupić jakąś replikę bo mój ojciec jutro na tydzień tam leci? Jeszcze dodam że hi capy w ak na 525 kulek (strzelam) to cholernie hałasują...A poza tym w lesie lepiej jest moim zdaniem na semi walić...bo w budynku nawet jak się w ścianę walnie serię co nie jest do końca okey to można kogoś trafić... A pozatym jak gracie w ASG?? Tak że jak ktoś dostanie to nie może grać dalej(aż do końca rundy,na respawny,czy na kilka ,,żyć''?? Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Różnie. Zależy od scenariusza. Jeśli jest długi, a po nim jeszcze się strzelamy, to albo do samochodu po piwko, albo na medyków. Ew. resp w bazie. Jeśli to krótki scenariusz, to dostałeś - czekasz na kolejny. Quote Link to post Share on other sites
Kamilkosiak Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Różnie. Zależy od scenariusza. Jeśli jest długi, a po nim jeszcze się strzelamy, to albo do samochodu po piwko, albo na medyków. Ew. resp w bazie. Jeśli to krótki scenariusz, to dostałeś - czekasz na kolejny. A są jakieś scenariusze żeby podzielić na pary? na przykład trzy dwójki zrobić?Ewentualnie jakiś link Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Ojojoj, chłopie, masz nawet całe podforum. Poczytaj itp. I tak przekonasz się, że te najprostsze dają największy fun. Np., dwie bazy, za zadanie masz zdobyć bazę przeciwnika. Albo z VIP'em... Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Do 300 zł to ładujesz gumkę, lufkę, oba systemy, i ze 3 midy, bo mnie c**j trafia jak widzę zielonego z hi-cap'em. Biegnie taki nie dbając o ammo i napier**** jak rambo. A potem sobie wyrobisz przyzwyczajenia i nigdy nie opuścisz swojego "hi". Ew. druma kupisz :icon_eek2: Jesli bedziesz rzucal tu miesem na forum to pozegnasz sie z wmsg. Jezyk polski jest piektnym jezykiem i nie uzywaj zwlaszcza tu buraczano-troglodyckiej melenszcyzny czy innego jezyka luper-proletariatu. Quote Link to post Share on other sites
Kamilkosiak Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Jesli bedziesz rzucal tu miesem na forum to pozegnasz sie z wmsg. Jezyk polski jest piektnym jezykiem i nie uzywaj zwlaszcza tu buraczano-troglodyckiej melenszcyzny czy innego jezyka luper-proletariatu. Johny13 (masz racje) ale to co mówisz nie ma sensu...I tak połowa nie zrozumie tych znaczeń ...A pozatym dla jednych słowo np. Kurwa jest do popisania się a drudzy by sobie nie poradzili bez tego słowa ;p Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Johny13 (masz racje) ale to co mówisz nie ma sensu :zastanawia: Plusy dodatnie, plusy ujemne :icon_razz2: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wa%C5%82%C4%99sizm I tak połowa nie zrozumie tych znaczeń To juz ich problem... Druga polowa zrozume, i to mnie satysfakcjonuje. pozatym dla jednych słowo np. Kurwa jest do popisania się a drudzy by sobie nie poradzili bez tego słowa Takie osoby mentalnie niedorosly aby korzystac z tego portalu i najprawdopodobniej zatrzymali sie na epoce Tibi i ruskiej gierki "Jajeczka" Quote Link to post Share on other sites
Kamilkosiak Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 :zastanawia: Plusy dodatnie, plusy ujemne :icon_razz2: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wa%C5%82%C4%99sizm To juz ich problem... Druga polowa zrozume, i to mnie satysfakcjonuje. Takie osoby mentalnie niedorosly aby korzystac z tego portalu i najprawdopodobniej zatrzymali sie na epoce Tibi i ruskiej gierki "Jajeczka" Chcąc nie chcąc zgadzam się z tobą xD Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Masz rację, przesadziłem. No, ale troszkę zdenerwowany byłem, a to pierwszy raz jest... Skruszony i uległy, przepraszam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts