Wilq_pl Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Witam, wiadomo, że SR-25 od CA jest dobrą bazą pod karabin wyborowy. Ja jednak chcialbym mieć go jako szturmowy w wersji URX (lufa 363mm). RISy są, 400 fps w stocku, więc generalnie bajer. Za oRISowaną M4 i tunning do 400fps zaplacilbym dużo więcej. Jak to widzicie? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Jako Battle Rifle. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Wilq_pl Posted November 15, 2010 Author Report Share Posted November 15, 2010 Dzięki z terminem się zapoznalem, ale wracając na poletko airsoftowe chodzi mi bardziej o bezpośrednie porównanie z karabinami typu M4/M16 firm np. ICS czy G&P. Quote Link to post Share on other sites
lipek12 Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Moj kolega ma sr-25 jako szturmówkę i się spisuje :icon_biggrin: .Ja osobiście mam m4 i też jest :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Ja to widzę tak: SR w szturmie zużywać będzie więcej amunicji -> będziesz potrzebował więcej magów -> magi (midy i lowy) do SR są trudno dostępne i drogie -> taniej i tak wyjdzie eMka. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Ja to widzę tak: SR w szturmie zużywać będzie więcej amunicji -> będziesz potrzebował więcej magów -> magi (midy i lowy) do SR są trudno dostępne i drogie -> taniej i tak wyjdzie eMka. eee czemu ma zużywać wiecej amunicji? To dalej jest parasnajperka :P magi? jak chce kupi sobie hi-capa widzisz w tym jakiś problem? Edited November 18, 2010 by t0m3k Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts