oliee0 Posted November 22, 2010 Author Report Share Posted November 22, 2010 Gdzie są te kopie? Gdy wpisuję w Google np. "R.I.S. SLR" to są Classic Army... Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 :google: Ja swoją kupiłem na Allegro za mniej niż 50zł. Ale to było 3,5 roku temu, i od tej pory wiedza gdzie i za ile toto znaleźć nie była mi ponownie potrzebna. Tyle, że parę razy przewinęło mi się to przez oczy. Poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
oliee0 Posted November 22, 2010 Author Report Share Posted November 22, 2010 Ale przecież to jest szyna boczna, której podobno nie da się zainstalować z boku, a to ma być przykręcane na dole. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 (edited) Bo ona jest przykręcana na dole (do body) i z boku (śrubą wchodzącą w oś tego, co w ostrym AK było by przełącznikiem regulatora gazowego). Typowa szyna do AK jest mocowana do lewej strony tylnego body na pomocą montażu tzw. "na jaskółczy ogon". Chłopie, zaufaj mi - wiem co mówię, używam identycznego wynalazku już ponad 3 lata... :sciana: Edited November 22, 2010 by Errhile Quote Link to post Share on other sites
oliee0 Posted November 22, 2010 Author Report Share Posted November 22, 2010 Muszę znaleźć kopię to pewnie kupię... Quote Link to post Share on other sites
Doopek Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 http://www.gunfire.pl/product-pol-1152189907-Szyna-R-I-S-do-AK-typA50.html Chwila z Googlami. Pytaj tylko, czy dostępne to będzie i kiedy. http://www.military.pl/montaz-pod-optyke-do-kalashnikov-ak47-ak47s-ak74_9127t.html Tu masz 2 dychy drożej, ale dostępne. Następnym razem wykaż dobrą wolę, wysil się trochę i poszukaj. Pierwsza strona z Googla + dwa, dokładnie, kliknięcia. Jeśli chcesz szukać na własną rękę, to nazywa się toto chyba "A50". PS. Nie ma za co. Quote Link to post Share on other sites
oliee0 Posted November 22, 2010 Author Report Share Posted November 22, 2010 Dzięki, szukałem, ale oglądałem te A50 wcześniej i myślałem, że to nie to, bardzo dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts