MrDziku Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) a więc tak mam dylemat czy Ak47 beta specnaz JG (JG 0509) czy P90 TR (GFP90) linki : AK-47 P90 TR z jednej strony AK wydaje się fajny ale wydaje mi się trochę "mały" jak na AK Jak pierwszy raz zobaczyłem tego AK myślałem że to nie AK z drugiej strony P90 jest idealne od strony technicznej ale nie wiem jak jest z mechaniczną (wiem o problemach z selektorem ognia) a teraz druga część mojego dylematu : Pozostałe wyposażenie (stare się trochę "popaliło" ): Akumulator(AK) 9,6 2000 mAh - LINK Akumulator(P90) 9,6 2000 mAh - Link Ładowarka - Link Magazynek (do AK Hi-Cap lub Do P90 2x Low-Cap) : AK magazynek LINK Magazynek P90 LINK Piszecie Swoje Opinie o tych produktach / Swoje produkty w podobnych cenach Z Góry Dzięki Pozdrawiam MrDziku Edited November 23, 2010 by MrDziku Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 P90 KLIK BETA z JG KLIK Miłego czytania i jeszcze jest taka opcja "szukaj". Jak nie będziesz potrafił wyciągnąć wniosków z tych dwóch tematów, przesiądź się na warcaby, bo szachy będą za skomplikowane. :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts