wiciok Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 (edited) Przeglądając temat o replikach do 50zł, wszedłem na allegro za waltherem ppk. Koleś sprzedający go oferuje też bezszwowe kulki firmy ACADEMY (???) 0.12g. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie ich cena: 3000 sztuk za UWAGA 6zł!!!! http://allegro.pl/kupuj-najtaniej-polerowane-kulki-0-12g-3000szt-i1326658034.html Do żadnej repliki (oprócz tanich springów) na pewno się nie nadają, ale do granatu/claymora byłyby idealne. Jeśli oczywiście nie rozlecą się na kawałeczki... Bo wtedy mogłoby być nieciekawie... Hahaha! W opisie aukcji informacja, że są wielokrotnego użytku... lol Coś mi tu śmierdzi... Wiecie może coś o jakości tych kulek? Pytanie kieruję głównie do osób, które kupiły tego ppk i w zestawie dostały paczuszkę tych kulek. Edited November 24, 2010 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 29,5zł to koszt wysyłki 30 tys. kulek. :P (albo źle czytam ze zmęczenia :) ) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 Rzeczywiście, już poprawiam poprzedni post. Ale cena i tak jest... zastanawiająca Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Sprawdź najpierw w spożywczaku na rogu, czy soja bądź groch suszony nie będzie jednak tańszy. No i kulki ze spożywczaka zawsze można ugotować, jak głód przyciśnie :wink: Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 (edited) Może lepiej nie, bo używanie broni gazowej jest trochę niehumanitarne :hahaha: Zresztą nie lubię marnować jedzenia. No i kulki są bardziej pr0 :wink: A tak poważnie to pytam po prostu z ciekawości, bo nie mam zamiaru kupować tych kulek. 0.12 są za lekkie, chyba, że kupię jakiś spring pistolet. Edited November 25, 2010 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts