Tecio88 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Witam. Jestem posiadaczem repliki firmy CYMA, mode CM.048M. Moje pytanie dotyczy baterii. Otóż do repliki dostałem chińską baterię (firma się nie podpisała) o napięciu 9,6V i pojemności 1400mAh. Z opisu na stronie wynika, że pasuje bateria typu mini. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z Was próbował kiedyś (może używa od dłuższego czasu) zamontować baterię o większej pojemności a co za tym idzie większymi gabarytami? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 No aku większej pojemności nie musi być większy gabarytowo, nie ma problemu z kupieniem aku rozmiaru mini z większą pojemnością. Quote Link to post Share on other sites
Tecio88 Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 Coś takiego Mój odnośnik mnie interesuje. Nie chciałbym płacić majątku za baterię typu mini o dużej pojemności. Ciekawi mnie właśnie czy ten LARGE będzie też pasował... Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) Szczerze mówiąc wątpie, u mnie w customowej kolbie drążanej ścianki są naprawde cienkie a i tak large ledwo wchodzi, ale jak masz wątpliwości na tej stronie masz dokładne rozmiary, ja tak sprawdzałem czy u mnie wejdzie zanim kupiłem http://asgshop.pl/sklep/catalog.php?cat=72 Jeszcze chyba na gunfire.pl są podane rozmiary. Edited November 25, 2010 by Roni92 Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Nie prościej zapytać Taiwangun ? Albo poszukać w temacie o cm.048m który ma ponad 80 stron ? 9.6V wchodzi tylko mini! Chyba, że kolbę wymienisz na gumową. Chcesz pojemność i moc to kup sobie LIPO Quote Link to post Share on other sites
Tecio88 Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 Ok dzięki. A jeśli chodzi o firmę? Lepsze GP czy Firefox? Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 GP Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts