Aszej123 Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Cześć. http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_gogle_okulary/gogle_nv123_black_a_c_m-1791.html czy http://allegro.pl/gogle-asg-ochronne-zekler-90-hc-af-pc-i1324364199.html#gallery Interesuje mnie tylko to, że taiwangun pisze, że nie przeznaczone do ASG itp. Jeśli macie jakieś inne dobre to zarzućcie linkiem, najlepiej do 40zł. Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 (edited) Dlatego, że nie są przeznaczone, za tą cene najlepiej uvex i-vo. Mam nadzieję, że nie przyjdzie mi strzelać do osób, które nie dbaja o ochronę oczu. Edited November 26, 2010 by Damianosky Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Pytasz w innym temacie. Dostajesz odpowiedź. I teraz co? Tworzysz nowy temat z tym samym pytaniem licząc na inną odpowiedź? Liczysz, że tu odpowiedzą ludzie, którzy nie są BE i rozumieją, że lans jest ważniejszy niż ochrona oczu? A może opaska na oku też dla lansu? Na ochronie oczu nie warto oszczędzać, szczególnie, że coraz więcej jest replik mocno podkręconych oraz coraz więcej nowych biegających z 430fps szturmowymi karabinkami, a takim często zdarza się nie przestrzegać minimalnych dystansów, na których się strzela itp. Już za 80 zł można znaleźć gogle od ESS (wytrzymujące strzał z shotguna z 10m)(prawdziwego oczywiście) a za mniejsze pieniądze są gogle i okularki uvexa. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 (edited) ESS można znaleźć po koło 40zł ( Używane) Zobacz użytkownika Alledrogo Zielona Pantera, zazwyczaj idzie wylicytować niżej niż 40 zł. Edit: Wiem, że pisałem, że w tej cenie tylko okulary, ale przypomniałem sobie o tych ESS'ach Edited November 27, 2010 by Szabla95 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts