chrislacorunna Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Mam pytanie, a mianowicie: czy dało by radę powymieniać części w gearboxie by stał się bardziej trwały? A, i czy można by jakoś przerobić GB na standardowy? Oraz cczy gwarancja 12- miesięczna tego modelu obejmuje naprawy tychże niestandardowych części? Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Tak tak tak Da się powymieniać bebechy nie standardowe są popychacz dyszy i antirivals ,szkielet gerboxa zwykły v2 pasuje ale trochę pracy to wymaga . Sam teraz wymieniam sporo bebechów. Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Chrislacorunna zależy jakie części chcesz wymienić. Lepiej daj sobie spokój bo od trwałości sprzętu masz gwarancję. Rafik1213 zakładając, że uda Ci się spasować części wew. a potem zgrać współosiowo GB względem komory HU. W tym cały problem. Tego GB nie przerobisz na standardowy bo otwory na piny są w trochę innych miejscach od standardowego... Na upartego może jakoś da się to wszystko ogarnąć ale nie opłaca się to wcale: koszt prawie kompletnego GB, znalezienie fachowca, który podejmie się tego i będzie na tyle kumaty aby tego nie zepsuć oraz tani aby koszt wszystkiego nie przekroczył połowy wartości całej giwery. Przy okazji: fajnie jest "złożona" kostka stykowa. Tzn. jest sklejona a nie skręcona :bialaflaga: Nie wiem kto to konstruował ale błędów jest masa. Chyba, że APS konstruował na rynek amerykański (tam jest tylko 3 miesiące gwarancji na repliki). Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 W końcu porządne odpowiedzi.... Mam nadzieję że nigdy to się nie stanie, ale jak coś w GB się że tak powiem "skrzaczy" to im to wyślę.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts