Glock19 Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Słuchajcie pewnie znowu uznacie mnie za leniwą małpę ale mam poważny(według mnie) problem... Gdzie mogę kupić taniego i dobrego Glock'a 18c zasilanym green gazem. Proszę o szybką odpowiedź i proszę mi nie wypominać że jestem leniwy (błagam a nie proszę bo mam tego wytykania dość!!!).Za odpowiedzi wielkie dzięki!!!!!:-) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Poszukaj. Doradzę Ci: najlepiej w sklepach lub na portalach aukcyjnych/komisach. :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Glock19 Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 (edited) Szukałem szukałem ale nie znalazłem. Znaczy się znalazłęm ale ceny nadzwyczaj nie zadowalające... A ja potrzebuje repliki nie przekraczającej ceną 300zł!!!! Edited November 29, 2010 by Glock19 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Więc zmień hobby. Nie da się jednocześnie tanio i dobrze. A do tego jeszcze Ci się nie chce szukać. Quote Link to post Share on other sites
Glock19 Posted November 30, 2010 Author Report Share Posted November 30, 2010 Słuchaj zmieniłbym (NIEZBYT CHĘTNIE) ale żadne inne hobby do mnie inne nie pasuje i nie mów mi że nie szukałem bo szukałem przez cały tydzień bez zadowalających rezultatów i jeżeli mówisz że do 300 zł nie znajdę nic to sobie jeszcze trochę kasy dozbieram bo najtańszego glock'a widziałem za 475zł (chyba). I dzięki za pomoc. Temat można już zamknąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts