AerrowJakeNaVi(A_J_N) Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Witam! Potrzebuję pilnie pomocy. Wiem że ten temat może gdzieś jest już poruszony ale po moich poszukiwaniach nie znalazłem tego co chciałem, a dłużej już nie mogę zwlekać i właśnie dlatego piszę do Was. Potrzebuje pilnie rysunek techniczny i szczegółowe zdjęcia komory PDI (http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_161_303&products_id=3284&name=PDI_-_Komora_HopUp_do_APS_96) gdybym miał dostęp do takiej części to bym sobie sam zrobił ale niestety nie mam. Materiały proszę przesłać na email: AerrowNaVi@gmail.com . Z góry dziękuje za odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Eee chcesz za darmo rysunek techniczny komory PDI? :D Jak chcesz robić to życzę powodzenia. Problematyczne będzie zrobienie rowka na małą uszczelkę, ostrzegam heh. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Świat do odważnych należy :D Quote Link to post Share on other sites
AerrowJakeNaVi(A_J_N) Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Eee chcesz za darmo rysunek techniczny komory PDI? :D Jak chcesz robić to życzę powodzenia. Problematyczne będzie zrobienie rowka na małą uszczelkę, ostrzegam heh. jak nie rysunek techniczny to przynajmniej wymiary a poza tym warto spróbować i nie powiedziałem że zrobiona przeze mnie musi być taka sama (przecież z tego co wiem to stokowe czy nie i tak działają na tej samej zasadzie) :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 No chyba jednak nie na takiej samej :) Nie chcę być złośliwy ale koszt "Drewnianego klocka i paczki dłutek" zapewne wyjdzie drożej jak nowa komora :D Uwierz, warto wydać te 300zł Quote Link to post Share on other sites
AerrowJakeNaVi(A_J_N) Posted December 7, 2010 Author Report Share Posted December 7, 2010 (edited) A jak byś był tak miły i podał mi link albo jakiekolwiek inne namiary by gdzieś to dostać :icon_razz2: Edited December 7, 2010 by AerrowJakeNaVi(A_J_N) Quote Link to post Share on other sites
AerrowJakeNaVi(A_J_N) Posted December 8, 2010 Author Report Share Posted December 8, 2010 Czy ktokolwiek kto posiada tą komorę mógłby mi podać te wymiary , chociażby kilka najważniejszych. Quote Link to post Share on other sites
AerrowJakeNaVi(A_J_N) Posted December 8, 2010 Author Report Share Posted December 8, 2010 picasaweb.google.com/AerrowNaVi/KomoraPDI#5548367632116593106 picasaweb.google.com/AerrowNaVi/KomoraPDI#5548367636835003826 poprawione linki :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts