Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Brak M16A4 M5 RAS FN

Recommended Posts

Skoro Defender okazał się być nie-koszerny a M16A4 M5 RAS jak mi powiedziano w sklepie "nie wiadomo kiedy będzie" prosiłbym o podpowiedź co zamiast ? Znalazłem kilka replik, ale za cholerę nie mogę znaleźć znaczących różnic poza ceną ? Może ktoś miał styczność i pomoże mi zdecydować się na którąś z nich ? :huh:

1) SPR/A - Colt's Firearms - Special Edition - jak rozumiem to special oznacza dodatkową lunetę ? Nie mam pojęcia czy przydatną czy nie (zakładam, że średnio skoro jest w bonusie) ale co z samą repliką ? 8mm łożyska to podobno lepiej niż 6 czy 7 :zastanawia:

2) SPR/A - Colt's Firearms - tu nie ma przydomka special a jedyną różnicą poza 7mm łożyskami jest brak lunety...czyżby luneta kosztowała tylko około 180 PLN ? :blink: Warto dać te 180 więcej za lunetę i 8mm łożyska ?

3) SAM-R - Colt's Firearms - Squad Advanced Marksman Rifle - czy poza nazwą dającą +200 do lansu i lufą dłuższą o 4 cm ta broń różni się czymś szczególnym od pozostałych ? Jakim cudem przy takich samych bebechach (jak wynika z opisu) jest prawie 500 PLN tańsza ? :zastanawia:

Dodatkowo znalazłem jeszcze coś takiego:

4) M16A4 FN i zastanawiam się, czy dałoby się to jakoś "orisować" by przypominało tytułowe M5 RAS a jednocześnie koszt nie przekroczył wszystkich broni razem wziętych :dry: Cholera mam wrażenie, że łatwiej by mi było kupić samochód niż replikę :bialaflaga: