adrock91 Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1600 ma ktoś tego AEGa, może się wypowiedzieć, kupować czy nie kupować ? Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Za tą sumę możesz kupić dobre i sprawdzone JG/Cyme. Po co eksperymentować ? Quote Link to post Share on other sites
Syriuszzabujca Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Dokładnie , jak kolega mówi JG,CM sprawdzone :) Quote Link to post Share on other sites
adrock91 Posted December 4, 2010 Author Report Share Posted December 4, 2010 rzecz w tym czym firma AEG jest. Z tego co mi odpisał jeden airsoftowiec na You Tubie pod filmikiem o gunie AEG firma AEG to właśnie JG które przeniosło się do Hong Kongu. Jeśli to prawda - mogę zaryzykować, bo już mam Marpata i do bycia "wannabe marine" brakuje mi Mki :) Quote Link to post Share on other sites
camus18 Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Po co ryzykować skoro Możesz natrafić na shit? Nie lepiej wziąść coś polecanego? Choćby M'kę od JG. Miałem w rękach i jest bardzo przyjemna. Osobiście olecam dozbieranie do M4 Universal Version od ICS'a i później bawić się ew. w zmiane body itp itd. bo już mam Marpata i do bycia "wannabe marine" brakuje mi Mki :) I beville i IBA i MICH'a i wielu innych xD hehe spox Hoah Pozdro Camus Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 (edited) Czy ktoś miał z tą firmą (AEG) w ogóle do czynienia? Jeśli tak, to jakie wrażenia i porównanie do innych replik w tej klasie - JG, Dboys, etc. Pozdro, Kiekos Edited December 11, 2010 by Kiekos Quote Link to post Share on other sites
Rubens Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Pisze dopiero teraz bo zobaczyłem ten temat :) posiadam replika firmy AEG dokładnie m4 sr15 i powiem ze wrażenia na temat tej repliki są bardzo pozytywne . Wykonanie ispasowanie według mnie na wysokim poziomie . Wszystko co ma być metalowe jest metalowe( a dokładnie aluminiowe) reszta wykonana w bardzo przyzwoitego abs czy plastiku , zasięg dobry jedyna wada jest to ze na niektórych sklepach podają rożne moce fps wiec może być trochę mniej niż w rzeczywistości . Podsumowując repliki tej marki są sladsze w stocku niż chinole ale materiałem i spasowaniem biją na je na głowe . Idealna baza do tuningu Pozdr Rubens Edited March 15, 2011 by Rubens Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Pisze dopiero teraz bo zobaczyłem ten temat :) posiadam replika firmy AEG dokładnie m4 sr15 i powiem ze wrażenia na temat tej repliki są bardzo pozytywne . Wykonanie ispasowanie według mnie na wysokim poziomie . Wszystko co ma być metalowe jest metalowe( a dokładnie aluminiowe) reszta wykonana w bardzo przyzwoitego abs czy plastiku , zasięg dobry jedyna wada jest to ze na niektórych sklepach podają rożne moce fps wiec może być trochę mniej niż w rzeczywistości . Podsumowując repliki tej marki są sladsze w stocku niż chinole ale materiałem i spasowaniem biją na je na głowe . Idealna baza do tuningu Pozdr Rubens poważna, rzeczowa recenzja, rzeczywiście. A ja głupi myślałem, że Asia Electric Guns to chińska firma... Quote Link to post Share on other sites
Rubens Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) poważna, rzeczowa recenzja, rzeczywiście. A ja głupi myślałem, że Asia Electric Guns to chińska firma... Co mam lesio rzecz to nie ma w niej duzo informacji ale staralem sie przynajmniej wypisac jakies informacje na szybko i pomóc przyblizyć tą firme innym którzy pierwszy raz o niej szłyszą . Jesli ktos bedzie chcial napisze pełna recenzje . Oczywiscie w miare swoich możliwosći :blush: Edited March 16, 2011 by Rubens Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Chodzi tu o to, że piszesz, że replika słabej chińskiej marki jest w wykonaniu lepsza od innych chinoli. To co Ty trzymałeś zabawkę z kiosku, że tak to porównujesz? Quote Link to post Share on other sites
Rubens Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Moze porównywalem z Pj i jg moze trafil mi sie jakis lepiej wykonany Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 @Didizip- Koledze chodziło o moc repliki a nie o jakośc wykonania. Czasem trzeba czytac ze zrozumieniem. Quote Link to post Share on other sites
Rubens Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Racja mój błąd :blush: Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Podsumowując repliki tej marki są sladsze w stocku niż chinole ale materiałem i spasowaniem biją na je na głowe . Idealna baza do tuningu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts