old Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Mam takie pytanie czy w tej replice da się jakoś obniżyć moc, ma jakąś regulację ? bo nie bardzo mnie kreci latać z klamka 530 fps ;/ Jeśli się nie da to i tak go kupię pewnie, ale jak ze skupieniem wtedy, duża moc , krótka lufa .... ? no a chciałbym go tez używać do strzelania do tarczy no i nie ukrywam że do szpanu no jeśli nie da się zmniejszyć mocy to do tego głównie służy ta replika ;p ;p Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Cztery linijki niżej masz temat o tej replice. Sam w którymś temacie pisałem jak zmniejszyć moc. Poszukaj sobie :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
old Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 hahahha wymiekam xD szukałem na wyszukiwarce 15 min i nie mogłem znaleźc a tu nie zauważyłem xD temat do zamknięcia :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts