Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

cm.028 - pokrętło

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i jak często oddawać tą broń, żeby ją nasmarowali, coś tam poprawili itd.

i ten olej silikonowy często dawać?

"kilka kropel oleju silikonowego wlać do otworu gdzie przez magazynek podawane są kulki wystrzelić 1-2 magazynki, a następnie przeczyścić wełnianą szmatką nawiniętą na specjalny wycior, który powinien być załączony w pudełku z modelem. "

coś takiego znalazłem

Edited by smuleee

Jak często oddawać... Nie ma schematu. Rób to najlepiej wtedy, gdy coś cię niepokoi. Np. GB dziwnie brzmi, replika słabiej strzela itp. Co do maga, wlej kropelkę do bądź dwie do tego otworu a potem zrób to co ci każą. Wystrzelaj z 50 kulek i wyczyść lufę. Rób to na minimalnym HU, bo usyfisz gumkę. A wtedy nie będzie ci podkręcać kulek.

"kilka kropel oleju silikonowego wlać do otworu gdzie przez magazynek podawane są kulki wystrzelić 1-2 magazynki, a następnie przeczyścić wełnianą szmatką nawiniętą na specjalny wycior, który powinien być załączony w pudełku z modelem. "

coś takiego znalazłem

czy ten opis przypadkiem nie dotyczny mid/low capów?

okulary masz..?

tam nie było napisane, że to dotyczy mid/low capów. minimalne HU to ma być jak najbardziej w strone lufy ustawione na tej skali? i potem dać, na wycior małą szmatkę i włożyc do lufy?i mam to dać głeboko czy do połowy lufy czy jak bo boje się, że jak włożę ten wycior za daleko to coś się spierniczy?

Edited by smuleee