Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Rosomak - Sklep

Recommended Posts

Witam, w zeszłą niedzielę zamówiłem w powyższym sklepie ( http://rosomak-sklep.pl/ ) gun-a : Walther P99 Dao.

Kupiłem go na wystawionej przez nich aukcji allegro. Na stronie pisze że produkt jest dostępny, a na aukcji allegro że wysyłka w 48h.

Tak więc skusiłem się zakupiłem ponieważ już dawno chciałem go kupić a że cena bardzo spadła ( bo aż z 349 zł na 299 zł ) to postanowiłem go podarować sobie jako prezent pod choinkę ;p Wybrałem oczywiście opcje dostawy za pobraniem więc nie powinienem na nic czekać.

We wtorek wysłałem mail-a czy został już wysłany, natomiast rozczarowałem się odpowiedział gdyż odpowiedź brzmiała - " W tym czasie nie mamy na stanie magazynu " , choć wystawionych jest 13 sztuk ...

Oczywiście gun jak nie był wysłany tak nie jest ...

Co o tym i o nich myślicie ? ...

Dobrze się stało że poczekałem. Pani ze sklepu bardzo mnie przeprosiła, ale jest sama z wszystkim, ponieważ rozwiązała umowę z pomocnikiem.

Pistolet dla mnie został zamówiony, choć prawdopodobnie jest już na stanie magazynu jedna sztuka ;)

Gun dzisiaj został wysłany priorytetem ;p

Powinien dojść jutro lub pojutrze ;)