_Sick_ Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Witam! Moja replika w ogóle nie pobiera kulek z magazynku. Nie pobiera z magazynku od CA i od KA, więc to jest raczej wina repliki. Nie wiem co mam robić, może wy macie jakieś pomysły? PS: Wcześniej pobierał kulki od maga z KA, a teraz nie chce. Wcześniej miałem problem z gumką przeźroczystą Guarder, zamontowałem stockową ICS i w ogóle nie pobiera kulek, nie wiem o co chodzi. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Naprawione! Kolejny problem, karabin strzela na 5m, inaczej pluje kulkami, nie wiem co robić. Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Kurde, jakaś wadliwa ta twoja replika. Sprawdź czy wszystko szczelne, zrób test z papierkiem. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Jesteś jej pierwszym właścicielem? Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 No tak, pierwszym, kupiłem prosto z MadOnion, nie wiem co robić, chyba wysyłam do nich replikę. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Lepiej odeślij do serwisu. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Zmieniales gumke, wiec na 100% cos z gumka. Najparwdopodobniej za daleko wysunales gumke, dlatego masz nieszczelnosci. To samo dotyczylo pobierania kulek - za blisko wcisnales gumke i dlatego ci nie podawal kulek ( mam to samo, ale jakos checi na zrobienie repliki brak ;) Rozbierz komore jeszcze raz i tym razem zrob to porzadnie ;) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Tak żeby kołnierz gumki wystawał. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts